Etelä-Haagan toriryhmä ry

Etelä-Haagan toriryhmä ry. (rek.nro 212.455) syntyi, kun ryhmä haagalaisia päätti kokeilla, mihin kaikkeen Haagan tori taipuisi. Torin virkistäminen alkoi toden teolla joulukuussa 2013 Torikahvilan pikkujouluissa. Pikkuhiljaa torille ideoitiin lisää toimintaa. Facebookin Haagan Ilmoitustaulun kautta kutsuttiin ”torikokouksiin” lisää ihmisiä.

Suunnitteluun ja toteutukseen on vuosittain osallistunut asukkaita, erilaisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Mukana ja tukena ovat myös torin kahvilanpitäjä ja vakituinen torimyyjä.

Torin joustavan käytön mahdollistaa sopimus Helsingin Tukkutorin kanssa. Hyvänä tukena on ollut kaupunginosayhdistys Pro Haaga, Haagalainen lehti ja toimintaan aktiivisesti osallistuva Majakka ry. Myös kaupungin eri tahot ovat tehneet yhteistyötä kanssamme. Stara toimittaa torille tutut kukkaistutukset, levähdyspaikoiksi ollaan saatu vielä lisää penkkejä.

Yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat tulla esittelemään ja markkinoimaan toimintaansa sekä järjestämään tapahtumia.
Yksityishenkilöt voivat kannattaa toimintaa liittymällä jäseneksi ja halutessaan varata torilta mm. kirpputori- tai käsityömyyntipaikkoja.
Yhdistyksille osallistuminen on ilmaista kunhan yksi yhdistyksen jäsen liittyy toriryhmän kannatusjäseneksi.
Yrityksille Helsingin Tukkutori vuokraa vakituisia yrityspaikkoja ja ohjeistaa esim. REKO-toimintaa.
Yritykset voivat myös liittyä Toriryhmän kannatusjäseneksi, mikäli vakiopaikka ei ole tarpeen.

Tapahtumista kerrotaan etusivulla ja tarkemmat tapahtumatiedot facebook-sivuilla.

Mukaan toimintaan pääsee tulemalla juttelemaan torin lauantaipäivystäjille tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse:  haagantori@gmail.com. Tervetuloa mukaan! 

 

Mainokset