Varaus, henkilöjäsenet

IMG_9380

 

Lauantain käsityö- ja kierrätyspöydät

Tutustu ohjeisiin ja varaa tästä:

 


Pöytien koot:
puoli pöytää (100x80cm) tai  koko pöytä (200x80cm).

Haagan torilla, Haagan tori 2, 00320 Helsinki,  järjestetään  käsityömyyntiä ja kirpputoreja toukokuusta syyskuun loppuun asti lauantaisin sekä  tapahtumien  yhteydessä. Pöydät jaetaan  klo 9.30. Myyjien tulee saapua klo 10 mennessä.  Myyntiaika on klo 10-14.  Pöydät tulee tyhjentää klo 14-14.20.

  • Varausaika päättyy aina kaksi päivää ennen tapahtumaa tai lauantaitoria, jolloin vahvistamme ilmoittautumiset sähköpostilla.
  • HUOM! Vain yksi varausviesti/päivä, jos haluat varata usemman päivän. Varaukset lauantaipöydille kannattaa tehdä aikaisintaan edeltävänä sunnuntaina.
  • Toimitaan  säävarauksella, päivystäjät laittavat peruutusviestin perjantai-iltana.
  • Mikäli joudut perumaan tulosi, laitathan ystävällisesti siitä sähköpostiviestin viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoita meille myös, mikäli et ole saanut varausvahvistusta.
  • Mikäli varauksia tulee enemmän kuin paikkoja on tarjolla, paikat jaetaan ensimmäiseksi ilmoittautuneille. Jotta kuitenkin kaikki halukkaat mahtuvat, paikkoja voidaan jakaa myös puoliksi.
  • Jos kannatusjäsenen käytössä ei ole nettiä tai sähköpostia, voi varaukseen kysyä apua toiselta ryhmäläiseltä tai lauantaina torilta. Toriryhmällä ei ole puhelinnumeroa.

Huom!
Paikan varaus edellyttää tutustumisen myös yleisiin ohjeisiin. 
Pöydät ovat samoja rimapöytiä kuin muillakin toreilla.
Oma rekki tulee tukea, jotta se ei kaadu tuulenpuuskissa.
Myyjät huolehtivat omatoimisesti pöydät paikalleen ja pois. Huomioithan, että pöydät ovat raskaita.
Ota myös halutessasi oma tuoli, pöytäliina, suojapeite tihkusateen varalle ja hattu suojaamaan auringolta.
WC-tila on myyjien käytössä.

 

 

Mainokset